5 bästa ”apparna”

Hejhej

Jag tänkte tipsa er om de 5 bästa ”apparna/hemsidorna” som jag tycker mest om.

  1. Pixabay:

Pixabay är en hemsida som har en massa bilder. Du går in på pixabay, söker på nånting och hittar en massa bilder med fantastisk kvalité. Du klickar på en bild du gillar, sen kan du välja vilken ”storlek” du vill ha på biljden och sedan är det bara att klicka på ladda ned. Efter det ligger bilden på din dator, och det bästa är att bilderna är helt gratis! Denna hemsida är perfekt för dig som har en blogg eller annat där man vill ha riktigt bra kvalitets bilder från internet.

2. Vivavideo:

Vivavideo är en app för alla smartphones (Tror den finns för paddor också, vet inte riktigt). Appen Vivavideo använder man för att redigera videos. De är väldigt bra. Man kan göra slideshows, vanliga videos, musikvideos och allt annat kul. Du kan lägga på filter, klistermärken, text, FXs, musik, ljud och massa annat. Så jag rekomenderar verkligen dennna app, speciellt för er som älskar att redigera och spela in videos. (En bra app för er som håller på med YouTube)

3. Admin:

Admin är en hemsida. På Admin kan du se hur många som använder, läser och är inne på din blogg eller hemsida. Du går in på admin och därifrån loggar du in på din blogg eller hemsida. Sen ser du ett diagram som visar hur många som varit inne på din blogg/hemsida under en dag, en vecka eller en månad (du får bestämma själv vilken av alternativen du vill se)

4. Instagram/Facebook:

Instagram och Facebook är två nästa identiska appar. Dom går i alla fall ut på samma sak. Man skapar ett konto, lägger ut bilder och uppdateringar om vad du vill, Det  kan till exempel vara vad du gör, vad du har på dig eller något helt annat. Sedan kan du följa dina vänner, din familj och dina idoler och se vad dom gör.

5. Snapchat:

Snapchat är en app där du skapar en användere. Sedan läger du till dina vänner. Du kan sedan ta bilder eller videos, skicka dom till vänner eller till din story. Din story kan du lägga upp videos/bilder till som alla som är vän med dig kan se, medans bilder/videos som du skickar till en vän kan bara den vännen se.

Det var mina tips på appar och hemsidor. Jag tycker verkligen att ni ska kolla in dessa appar/hemsidor.

XOXO

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *