Äntligen Malta igen

Hej alla!

Inatt fick jag och mamma gå upp klockan 02:00, äta frukost, göra mig i ordning, packa det sista och hoppa in i bilen. Vi åkte till flygplatsen och var framme där vid 04:10. Vi stod i en lång kö, la in våra väskor, åt kanelbullar och sa hejdå eftersom jag skulle åka själv. Jag följde med en jätte trevlig kille som tog hand om mig tills flyget kom. På flyget fick jag en frukost låda som bestod av nybakat bröd, yoghurt, bär, mjölk och juice. Det var super gott, jag skulle kunna leva på det. Brödet var alldeles varmt och kom direkt från ugnen och alla mat produkter var ekologiska. Vi flög från 06:00-09:50. Jag råkade missa killen som skulle ta hand om mig på flygplatsen men tillslut så löste sig allt. Det tog jätte lång tid att få väskorna (som vanligt). Jonte stod ute och mötte mig, och sedan åkte vi hem. Nu har vi kommit hem från badet. Det var super skönt, varmt och vi snorklade. Det var jätte fint och vi såg massa coola och häftiga fiskar. Efter det solade vi lite och åkte hem. Jag hoppas verkligen att jag kommer få lite färg under denna resa, jag är så blek.

Japp det var min långa, lite stressiga men super roliga dag!

Hejdååååå!

2 reaktioner på ”Äntligen Malta igen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.