En dag i Malta

Jamen Hejsan alla små muffins

Idag hade jag tänkt skriva en gång till om en vanlig dag här i Malta. Dagen började med att jag sov. Sen väckte Jonte mig. Sen sov jag ändå lite till (Bad girl). Vi åt frukost som är super god. Det är grekisk yoghurt med en nötmix. Jaja det är inte som att ni vill höra om min frukost…..

I vilket fall som helst så åkte vi till en strand som ligger precis bredvid Golden bay som jag snackade om förut. Det var ett berg som var format som ett U. På den sidan som var utan berg var det hav, och inuti Uet så låg stranden. Det var iallafall väldigt nice. Jag ska försöka klippa in en bra bild men det är inte säkert att det går så skyll inte på mig om det inte blir någon bild….

Men iallafall så var det väldigt långgrunt så det hade varit perfekt för vågor, jag hoppas att det blir höga vågor nån dag och då kan jag blogga om det och skryta om hur kul det var för er (bad girl).

Jamen det var då inga vågor så vi passade på att snorkla istället, det var hur nice som helst. Det var väldigt fina klippor i havet, fiskar och växter. Vi simmade väldigt långt ut (jag blev rädd att det skulle komma hajar…)(Men lugn det finns inga hajar där, fast det finns på Malta fast dom håller till väldigt långt ut till havs). Den här stranden heter då Ghajn Tuffieha.  (Jag vet konstigt namn…) Och jag rekommenderar verkligen att ni åker dit om ni kommer hit till Malta eftersom det är ett super kul ställe att vara på om det är stora vågor och super fint ställe att snorkla på om det inte är vågor. Sen åt vi lunch på en super bra resturang. Det är en kebab och falafel resturang som ligger i Tas-Sliema i Malta. Vi tog in falafel som var dom godaste jag ätit i hela mitt liv. Och Jonte är vegetarian den här veckan men annars brukar han äta kebab och han säger att den är super

Ja det var allt för nu. Hejd alla så snyns vi.

25 reaktioner på ”En dag i Malta”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.