En dag i stan

Hej!

Idag är jag på pappas jobb! Jätteroligt! Alla här är så trevliga?

Men det har varit en lite galen dag! Jag ska bäretta!

Jag vaknade vid 8 och gorde jag mig i ordning. Sen skulle jag lämna in en bok som var dålig och låna en ny. Så jag lämnar boken och lånar en son värkar bra! ”Hur kär kan man bli?” Heter den och den värkar riktigt bra. Det är min favvo förfatare, Katarina von Bredow, som har skrivit den! Hon är super duktig och när man läser hennes böcker så känns det som att man lever i boken. Och när boken tar slut så vill man läsa mer! Man iallafall så efter att jag lånat boken så börjar jag gå mot busshålls platsen, då kommer jag på att jag glömt mitt busskirt så jag kutade hem och kutar tillbaka! Men jag missade iallafall INTE bussen! Som tur var. När jag kommer fram till Gullmarsplan så kliver jag på tåget, på tåget så satt jag inklämd mella två stycken och en person bakom mig sitter och gör gnisel ljud, en bibis skriker, en unge spelar musik på sin mobil jätte högt och nån kommer in och sjunger! Inte nog med det så glömmer jag bort tiden och tittar ut, då står det Hötorget, där jag ska av! Så jag går mot dörrarna men dom stängs mitt framför näsan, alltså missade jag min station! Då går jag av och tar nästa tunnelbana som går tillbaka! Då vår jag av vid Hötorget. Jag skulle möta pappa utanför en pressbyrå, han sa att jag skulle gå upp för trappan mot Kungsgatan men det glömde jag förstås och gick upp för trappan mot sergelgången! Så pappa väntade på mig och jag väntade på pappa i andra änden? men sen hittade pappa mig! Då gick vi till en kina resturan. Det var buffé, smarrigt? Jag åt nudlar och vårrullar till mat och friterad banan, chokladkaka och fruktsallad till efterrätt! Efter det gick vi till pappas jobb! Där fick jag ett eget kontor, jag klistrade för det riktiga namnet med en postit lapp, på den stod det sekreterare Lovisa!

Jag spelade på Mobilen och prövade lite ny musik! Sen gjorde jag en teckning till pappa som han ska hänga på en vägg där jättemånga av mina andra teckningar hänger! Den teckningen tog ganska lång tid att göra! Sen började jag bligga, men jag tog en paus när vi gick och fikade, ocv nu bloggar jag ifen! Men nu har jag inte så mycket mer att skriva om, men vi ska ut och shoppa efter jobbet så jag kommer nog skriva lite mer då, men annars så hejdå!✋

28 reaktioner på ”En dag i stan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.