Hos Bästa farmor!…

Just nu är jag hos världens bästa och underbaraste farmor i hela världen, jag har varit här sen torsdag! Jag åkte in till Gullmarsplan där vi träffades och åkte resten av vägen till farmor tillsammans! igår var vi i Farsta centrum som är ett av Sveriges största köpcentrum! sen åkte vi vidare till kvarnis (kvarnparksbadet), vi åkte dit idag också, det är jätte roligt, och då menar jag värkligen jätte roligt! Och jag kan säga att jag faktiskt har fått ganska mycket färg under bara dom här två dagarna! Lite tråkigt att solen först kommer fram precis i slutet av sommarlovet! Men idag var vi faktiskt en av dom första och jag var den första som hoppade i polen, väldigt konstigt eftersom det alltid är väldigt mycket folk och idag är det ju dessutom Lördag så man tror ju att det ska vara mycket folk! Men som tur var så fick vi ju parkeringsplats eftersom vi var så tidiga och det är annars ganska så svårt! Och eftersom vi var i sån bra tid så fick vi solstolar som vi solade i mycket och satt i när vi fikade, och jag fick såklart dom där leksakerna  som alla vill ha men som är så svåra att få, så alltså om man ska sammanfatta allt så har det varit en riktigt bra dag hittills! Och klockan är bara halv fyra och vi var på Kvarnis i 4 timmar och har varit hemma några också, men vi gick ju upp vid halv nio så inte så konstigt att vi hunnit med så mycket !Vi börjar skolan på Torsdag alltså bara 5 dar kvar! man borde ha längre sommarlov enligt mig från första maj- sista augusti i alla fall! Men idag brände jag mig faktiskt på flera ställen och var tvungen att smörja in mig med en salva som svider! Oj vad man blir trött av solen och bad… Ni skulle se solnedgångarna från farmor, hon bor väldigt högt upp så man ser solnedgångarna och jag kan bara säga att dom är fantastiska! Men imorrn är det dags att åka hem till gamla Tyresö!

23 reaktioner på ”Hos Bästa farmor!…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.