Höst modet 2015

Hejsan hejsan på er.

Dags för höstmodet. Nu har hösten kommit på allvar och har dragit med sig sina kläder.

Vi kan börja med vilka färger på kläder som är inne, det är då väldigt varma men också 70tals inspirerade färger. Dom färger som är inne på kläder nu är:

Vitt

Beige

Senapsgult

Orange

Vinrött

Marinblått

Grön

Grå

Svart

Alltså ganska så mörka och mysiga färger, men också några ljusare.

Typer av kläder är också ganska inriktat mot 70tal. Vi kör dom:

70tals byxor:

70tals byxor har blivit väldigt stort, med 70talsbyxor menas byxor som är utsvängda längst ner på benen. Dom finns för alla, Dam Herr och Barn. För killar kan det vara lite svårare att hitta såna men på både dam och barn avdelningen finns det mycket av dom. På damavdelningen är det mest vanliga Jeans med utsvängda ben, men på barnavdelning är det mest randiga 70talsbyxor. Dam 70tals byxor finns nästa i alla affärer, barn brukar oftast köpa dom från kappahl eller från Alice Belle Shoes. Dom flesta säger att dom från Alice Belle Shoes är dom riktiga men det tycker inte jag. Jag har dom från kappahl och dom är lika bra och fina.

70Alice Belle
Kappahl                                                                                        Alice Belle shoes

Stickade med polokrage:

Att ha långärmade stickade tröjor med polokrage är också inne nu. Dom finns både för barn och för dam nästan överallt. Dom är super fina och mysiga. Dom finns i olika färger. Superfina. Passar att ha både höst och vinter.

Polo

Mjukiskläder:

Mjukiskläder är inne nu, dom finns överallt och dom finns för alla, män kvinnor bebisar barn tonåringar vuxna äldre. Dom finns i Vanliga butiker och sportbutiker. Dom är sköna, snygga och varma. Dom finns alltid i olika färger, former och med olika tryck eller vad som helst på. Dom finns i olika märken också. Man kan ha dom att mysa i hemma eller vara ute med dom. Jag älskar mjukis kläder! Mjukisbyxor kallas också för joggings och Myströjorna kalla också för hoodies.

Det kan se ut Tex så här

T

Koftor:

Långa koftor är också väldigt inne nu. Det kan vara allt från tunna stickade koftor till tjocka hoodies. Det är mysigt snyggt och skönt!

Det var allt för idag, jag hoppas att ni är nöjda så syns vi snart igen. 

XOXO

2 reaktioner på ”Höst modet 2015”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.