Lovisa rekommenderar: Youtubers

Tjenare alla chokladkakor.

Alla gillar väll Youtube. Det finns olika youtubers med olika teman på sina youtubekanaler. och alla gillar såklart olika. Nu tänkte jag rekommendera några av mina favorityoutubers.

  • Therese Lindgren
  • Keyyo
  • Misslisibell
  • Sash
  • LakiDoris
  • Clara Henry

Det här var mina favorityoutubers, men jag har en favorit och det är sist men absolut inte minst:

TOVA HELGESSON

Hon är världens underbaraste. Hon är så himla rolig och Nice. Jag tycker verkligen att ni ska kolla in alla kanaler som jag rekommenderat och speciellt Tova Helgessons kanal. Alla dom här är super roliga. Jag rekommenderar dom verkligen.

Therese Lindgren:

Therese har en youtubekanal där hon pratar mest om skönhet och djurrättigheter. Hennes youtubekanal är en av dem största i Sverige. Hon bor i stockholm. Therese är vegetarian, nästan vegan. Hon bryr sig extremt mycket djuren och köper inget djurtestat. Hon har ingen blogg: http://Thereselindgren.se instagram: thereselindgren

 Therese

Keyyo:

Keyyo har en väldigt stor youtube kanal. Hon är väldigt rolig och det är det hennes kanal går ut mycket på. Keyyo heter egentligen Kristina, hon är från Ryssland och flyttade hit när hon var ett barn.Men hon pratar Svenska i sina videos.

Hon har ingen blogg. Instagram: Keyyo

keyyo

Misslisibell:

Misslisibells riktiga namn är Lisa. Hon har också en mycket stor kanal, hon pratar väldigt mycket om skönhet också om ridning, hennes vardag och massa annat. Hon är 14 år.

Blogg: http://Misslisibell.se Instagram: endlessmisslisibell

Misslisibell

Sash: 

Sash är en känd youtuber som pratar om lite allt möjligt. Hon heter på riktigt Sasha Rickardson och är 15 år. Hon gillar Ernhörningar, ponnys och att ha på sig djurörons diadem.

Ingen blogg (Vad jag vet) Instagram: sasharickardson

Sash

LakiDoris:

Lakidoris är en tonårstjej som har en ganska stor kanal på youtube. Hon är väldigt rolig och det är hennes youtube kanal också. Hennes riktiga namn är Lovisa Karlsson.

LK

Clara Henry:

Clara Henry är Sveriges största videobloggare. Hon är superduktig och rolig. Hon pratar om mång saker, bland annat mycket om mens. Hon har skrivit en bok som heter ”Ja jag har mens, Hurså?”. Jag har inte läst den men den ska vara super!

CLBCL

Och sist men bäst: Tova Helgesson:

Tova Helgesson är 16 år. Hon har en super stor youtubekanal. Hon bor i Skåne i Sverige. Tova älskar choklad, youtube och Frostfilmen. Hon är ganska slarvig (precis som jag) och hon är en super rolig och Nice tjej. Jag älskar hennes videos och ni borde titta.

Jag tror inte att hon har en blogg. Instagram: tovahelgesson

THth CHOKLAD


Det här var alla mina youtuber tips. Hoppas att ni gillade det. Kommentera görna vem som är eran favorit youtuber. Så glöm inte kommentera, titta på dessa youtubers, titta på mina andra inlägg så syns vi. HEJDÅÅÅÅÅ!

XOXO

26 reaktioner på ”Lovisa rekommenderar: Youtubers”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.